TAPAHTUMIA JA TOIMINTAA


"Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
Ap. t. 2:42

Forssa-Someron adventtiseurakunta

Seurakuntamme tärkein tilaisuus on jumalanpalvelus, joka järjestetään lauantaisin klo 10:30. Silloin kokoonnumme yhteen laulamaan, tutkimaan Raamatun sanaa, rukoilemaan, todistamaan, kuuntelemaan saarnaa ja vaihtamaan kuulumisia. Järjestämme myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja toimintaa, joista tiedotamme jumalanpalveluksen yhteydessä. Tervetuloa paikan päälle, yksin tai yhdessä.

Netti, radio ja TV

Adventtikirkon ohjelmia radiossa ja televisiossa
Adventtikirkon radio- ja TV-ohjelmaoppaan löydät täältä. Jumalanpalvelus esitetään radiossa YLE Radio 1:ssä taajuudella 89,8 sekä televisiossa YLE TV 1:ssä (nähtävissä lähetysten jälkeen netissä YLE Areenassa)


Radio ja nettiradio
Radio Dei esittää Media7 Raamattuopiston tuottamaa "Sana Elää" -ohjelmaa sunnuntaisin klo 17.00-17:25 taajuudella 105,9 (103,6). Voit kuunnella ohjelmaa myös netissä.

Nettikirkko
Lauantaisin klo 11-12 nettilähetys Tampereen Aitolahdesta. Osa suorana näytetyistä puheista julkaistaan jälkikäteen täällä.

Linkkejä:

Suomen Adventtikirkon tapahtumakalenteri   
Varhaisnuorten tapahtumia (Polunkävijät)